TakipciBlog.com Gizlilik Politikası

1) TakipciBlog.com üzerinden yapılan her türden işlem kayıtları sistem yönetimi tarafından kayıt edilmekte ve saklanmaktadır. Kayıt edilen ve saklanan bu veriler gizli tutulmaktadır. Ayriyeten 3. şahıs ve kurumlar ile paylaşılmamaktadır.

2) TakipciBlog.com üzerinden verdiğiniz siparişlerde, sitemize sağlamış olduğunuz ücreti hangi yol ile yaptığınız tespit edilmektedir. Çalıntı ve kaçak ödemelere karşı aldığımız sert tedbirler neticesinde siparişiniz sorgusuz sualsiz iptal edilmektedir. Ayriyeten T.C. resmi kurumlarına yaptığınız ödeme ve sitemizde girdiğiniz veriler sunulacaktır.

3) TakipciBlog.com üzerinden gerçekleştirdiğiniz online ödemeler asla 3. şahıslar ve kurumlar ile paylaşılmamaktadır. Güvenli ödeme sağlayıcısı ile müşteri arasında gerçekleşen protokoller sayesinde ödeme yönteminiz güvenle korunacaktır.

4) Site yönetimi ile aktif olan kanallar ile iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyebilir, değiştirebilirsiniz. Ancak kayıt altına alınan verileri güvenlik amacı ile site yönetimi elinde tutma hakkını sürdürmektedir.

5) T.C. devletine ve kurumlarına hakaret içeren hesaplara gönderim yapılmamaktadır. Tespiti halinde iadesiz iptal edilir ve verilerinizi TakipciBlog.com istediğinde devlet kurumları ile paylaşabilme hakkına sahiptir.

6) TakipciBlog.com 'un güvenliğini tehdit edecek, sitenin çalışmasını engelleyecek yazılımların kullanılması, faaliyetlerin yapılması, yapılmaya çalışılması ve bilgilerin alınması, silinmesi, değiştirilmesinin tespiti halinde kişinin siparişleri iptal edilmektedir. Hukuksuz bir işlem yapması nedeni ile sitemizde bulunan kişinin verileri devlet kurumları ile paylaşma hakkı yine TakipciBlog.com 'un elinde bulunmaktadır.

7) TakipciBlog.com sitesi üzerinde bulunan her türden materyalin kopyalanması, çoğaltılması ve dağıtılması yasaktır. Hukuken bu suçun tespitinde kişinin verileri devlet kurumları ile paylaşma hakkı TakipciBlog.com 'un elindedir. Site gizliliği ve bütünlüğünün korunması adına TakipciBlog.com suç duyurusunda bulunabilecektir.

8) TakipciBlog.com sitesi üzerinde yönetimin bilgisi dışında paylaşılan bağlantı ve referanslardan sorumlu değildir. Bu bağlantı ve referanslar nedeni ile oluşabilecek sorumluluklar müşteriye aittir.

9) TakipciBlog.com üzerinden verdiğiniz telefon ve mail adresine reklam amaçlı bildirimler gönderilmektedir. İzni site yönetimi olarak sipariş verdiğiniz an sizlerden almaktayız. Sizden izin alarak gönderdiğimiz bu mesajları almak istemiyorsanız site yönetimi ile konuşup numaranızı engellettirebilirsiniz.

10) TakipciBlog.com Gizlilik Politikası içerisinde bulunan maddeler, müşteriye bildirmeksiniz değiştirilebilir, eklenebilir ve silinebilir. Site üzerinden sipariş veren müşterilerimiz bu maddeleri sorgusuz sualsiz kabul etmiş sayılmaktadır.