TakipciBlog.com Geri Ödeme Politikası

1) TakipciBlog.com aşağıda belirtilen sebepler dışında geri ödeme yapmamaktadır:
a- Siparişin tamamlanmaması
b- Siparişin eksik gönderilmesi
c- Siparişin hatalı gönderilmesi

Belirtilen sebeplere veya farklı bir sebeplere mütakip müşteri memnuniyetsizliği ile istenen geri ödeme talepleri kabul edilmemektedir. Eksik gönderimler, hatalı gönderimler, tamamlanmayan siparişler hesaplanarak tekrardan gönderilmektedir. Sistem yönetimi sadece gerek gördüğü siparişleri geri iade yapmaktadır.

2) TakipciBlog.com üzerinden verdiğiniz siparişlerde sadece kendinize yasal olarak ait olan ödeme yöntemleri ile ödeme yapınız. Sitemize yapılan ödemelerden site yönetimi suç kabul etmemekle beraber çalıntı kart gibi yollar ile sipariş geçen kişilerin siparişleri iptal olacaktır. Ayriyeten TakipciBlog.com yönetimi, kişiden şikayetçi olma hakkı elinde tutmaktadır.

3) Sosyal medya mecraları tarafından yapılan güncellemeler nedeni ile yaşanan gecikmelerden sitemiz sorumlu değildir. Güncellemelerin ne zaman yapılacağı hakkında kimsenin bilgisi olmadığından TakipciBlog.com olarak bu konuda mesuliyet kabul edilmemektedir. Güncelleme sonrası servislerin devam edeceğinden site yönetimi sipariş bekletme ve iade etme hakkını elinde tutmaktadır. Sipariş bekletme süresi tamamen site yönetimine ait olup müşteri bunu kabul ederek siparişini vermektedir.

4) Sipariş kısmında doldurduğunuz formda eksik ve hatalı bilgi neticesinde hizmet sağlanamaz. Hesabınız ile ilgili bölümü dikkatli doldurmanız gerektiğini önemle tavsiye ederiz. Aksi takdirde siparişiniz iptal edilip ücret iadesi yapılmayacaktır.

5) Siparişleri işleme alınan müşterilerimizin iade talepleri kabul edilmeyecektir. Sipariş vermeye tam karar verdiğiniz zamanda sipariş veriniz. 

6) TakipciBlog.com üzerinden verdiğiniz siparişler esnasında hesabınızın herkese açık olduğundan emin olun. Kapalı hesaplara aktarım yapılmamakta olup siparişiniz iptal edilip ücret iadesi yapılmayacaktır. Geri iade asla yapılmamaktadır.

7) Yönetim tarafından olumlu yorum almayan siparişleri TakipciBlog.com 'un iptal etme hakkı vardır. +18 ve yasaklı paylaşım içeren hesaplara gönderilecek olan siparişler iptal edilip ücret iadesi yapılmayacaktır.

8) Farklı mecralarda sitemizi karalayan kişilerin siparişleri iptal edilecektir. Ayriyeten site yönetimi tarafından alınan ücret geri iade edilmeyecektir. Bu maddeye mütakip site yönetimi bu hakkını daima korumaktadır. Müşterilerimiz bu maddeyi kabul ederek sipariş geçmektedir.

9) Geri iade politikasında bulunan maddeler, müşteriye bildirmeksiniz değiştirilebilir, eklenebilir ve silinebilir. Site üzerinden sipariş geçen müşterilerimiz bu maddeleri sorgusuz sualsiz kabul etmiş sayılmaktadır.