Instagram Ses Efektleri Nerede?

Dünyada kullanımı oldukça revaçta olan söz konusu Instagram uygulamasının her gün yeni bir özelliği karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu uygulamanın yeni özelliklerinden sayılabilecek bir özelliği de ses efektleri ekleme ya da diğer bir adı ile müzik ekleme olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra Instagram uygulamasını kullanan bazı bireyler söz konusu müzik eklemenin nasıl olduğunu bilmemektedir. Bu nedenle sizler de Instagram uygulamasında gönderilerinize ya da kısa süreli fotoğraf paylaşımlarınıza nereden müzik ekleyeceğinizi bilmiyorsanız ve aynı zamanda Instagram ses efektleri nerede sorusuna cevap arıyorsanız, işte bu yazımızda söz konusu sorunun cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Instagram Hikaye – Story Paylaşımı İçin Ses Efekti Ekleme Yeri Nerede Yer Almaktadır?

Söz konusu Instagram uygulaması içerisinde iki farklı yol ile ses efekti ekleme olduğu için ilk olarak hikaye ya da kısa süreli gönderi paylaşımına ses efekti ekleme yöntemi karşımıza çıkmaktadır. Buna göre bakıldığında hikaye üzerine ses efekti eklemek isteyen bireylerin ilk olarak yapacağı şey ya yeni bir fotoğraf çekmek ya da çekmiş oldukları fotoğraflar arasından bir tane seçim yapmaktadır. Daha sonra hikaye paylaşımı gerçekleştirilmeden önce üst kısımda yer alan sticker imgesine tıklamak gerekmektedir. Orada yer alan müzik seçeneği ile eklenmek istenilen ses efekti bulunmaktadır. İşte bu kısım Instagram hikaye içerisine ses efekti ekleme kısmı olarak görülmektedir.

Instagram Gönderi – Post Paylaşımı İçin Ses Efekti Ekleme Yeri Nerede Yer Almaktadır?

Aslında bakıldığında Instagram’da gönderiye ses efekti ekleme hikaye içerisine eklemekten daha basittir. Buna göre bakıldığında ilk olarak Instagramda gönderi olarak paylaşılmak istenilen fotoğraf belirlenmektedir. Bu aşamadan sonra fotoğraf üzerinde istenilen ayarlamalar gerçekleştirilmektedir ve paylaşmadan hemen önce aynı konum bilgi paylaşıyormuş gibi o kısımda yer alan müzik ekle yani ses efekti ekle kısmı yer almaktadır. İşte bu kısım Instagram ses efektleri nerede sorusuna net bir cevap şeklinde görülmektedir. müzik ya da ses efekti ekleme kısmı için ilgili yere tıkladıktan sonra bireyler istedikleri müziği belirlemekte ve gönderi paylaşımlarını ses efektli gerçekleştirmektedir.