Instagram Takipçi Satın Alma (Kasma)

İnstagram, geniş bir kitleye hitap eden ve milyonlarca kullanıcısı olan oldukça popüler bir sosyal medya platformudur. Farklı coğrafyalardan birçok kullanıcısı olan bu sosyal medya platformu üzerinden ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşımı yapılabilirken farklı filtrelerle birlikte kullanıcısına çeşitli olanaklar sunmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımız bizlerin, internet üzerindeki sanal kimlikleridir. Gerçek hayatlarımızda ki kimliklerimizin önemli ve değerli olduğu kadar sosyal medya platformları üzerindeki kimliklerimiz de değerlidir. Gündelik yaşamımızda hitap ettiğimiz, tanışma imkanımızın olduğu sınırlı sayıda insan bulunmaktadır. Sosyal medya platformu bu sınırlılığı kaldırarak kısa zamanda bir çok farklı insanla tanışma imkanı sunmaktadır. İnstagram ise bu sosyal medya platformları arasından en çok kullanılan uygulamaların başında gelmektedir. Ücretsiz hesap oluşturma, gönderi ekleme, arkadaş edinme, takipçi kazanma gibi özellikleri olan instagram uygulamasının farklı alanlarda farklı şekillerde de olanakları bulunmaktadır. Gündelik hayatımızda erişilmesi zor ya da imkansız olan olanaklara ulaşmamızı sağlayan bu platform, aynı zamanda bilgi edinebilme, keyifli vakit geçirebilme, dizi ve film takibi yapabilme gibi fırsatlar da sunmaktadır.  İlk 2010’da kurulan bu uygulama, kurulduğu süre zarfı boyunca bir çok farklı yenilikler geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmekte olup kullanıcılarına keyifli vakit geçirme adresini göstermektedir.

İnstagram Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Nerdeyse bütün yaş gruplarına hitap eden instagram uygulamasını teknolojik cihazınıza indirdikten sonra istenilen bilgileri girerek profil oluşturulur. Oluşturulan profilde istenilen bilgiler eklenir ve ardından tercih ettiğiniz profilleri takip edebilirsiniz. Aynı zamanda  fotoğraf ve video paylaşımı da yapılan sosyal medya platformunun kullanımı en basit olarak bu şekildedir.

Peki İnstagram Uygulamasının Kullanım Amaçları Nelerdir?

Bir çok kullanıcısı olan sosyal medya platformu olan instagram’ın kullanım amaçları oldukça geniştir. Kullanıcı kitlesi büyük ve çeşitli olduğu için gün geçtikçe kullanım amaçlarına yenileri eklenerek büyümekte ve gelişmektedir. Bazı kullanıcılar; instagram uygulamasını, sanal kimliklerini oluşturmak adına kullanıp sadece gündelik hayatta tanıdıkları arkadaşlarından ibaret tutarken;  sosyal çevresini genişletmek ve  yeni insanlar tanımak için kullanan, gündelik yaşamını takipçi kitlesiyle paylaşan, dizi ve filmleri  instagram üzerinden takip eden, öğretici ve bilgilendirici içerikler ile kişisel gelişimine katkı sağlayan aynı zamanda kullanıcılar için bu bahsettiğim içerikleri üretme amacını taşıyan kullanıcılar da mevcuttur.

İnstagram, oldukça kullanışlı ve geniş bir kitleye hitap eden bir sosyal medya platformudur.  Bir çok kişi bu sosyal medya platformu üzerinden sadece kendi hayatlarından kesitler paylaşırken bir çok kullanıcı ise hobilerini sergileyip kendi kitlesini oluşturma, sanatını paylaşma gibi amaçlarla da kullanmaktadır.

İnstagram aynı zamanda, içerik paylaşımı yaptıkça ve etkileşimini çoğaltan kişilere ek gelir imkanı sunarken aynı zamanda iş yerlerinin, eserlerinin vb. reklamını yaptırdıkları bir platform olarak da kullanılmaktadır. Bir çok kullanıcı kısıtlı sayıda kitleye ulaşan iş yerleri için profiller oluşturmakta ve iş yerini, ürünlerini ve kalite standartlarını geniş bir kitleye sunma fırsatı yakalamaktadır. İş yeri sahiplerinin iş yerlerini geniş kitleye sunmasının dışında instagram kullanıcılarının da kendi yakın çevrelerindeki iş yerlerinin dışında farklı iş yerleri, mağazalar takip edebilme fırsatı verilmektedir. 

Farklı alan ve mesleklerden, yaratıcılıklardan ve paylaşımlardan ek gelir elde etme imkanı sunan instagram, her hangi bir iş yeri açılmadan ya da kendi işlerini kurmalarına gerek kalmadan da kullanıcılarına ek gelir imkanı sunmaktadır.  Yeterli takipçi sayısında olan ve etkileşim sahibi profillere sponsorluk sağlayarak da ek gelir imkanı sunan bu sosyal medya platformunda, yukarıda bahsi geçen ek gelirleri elde edebilmesi için gerekli olan en etkin özelliği etkileşim sahibi olmalarıdır.  Yani takipçisi, etkileşimi olan profiller bu hizmetten yararlanmaktadır. Bazı kullanıcılar yeterli etkileşime sahip olamadıkları için bu etkileşimi, İnstagramda takipçi kasma yaparak elde etmeye çalışmaktadırlar. İnstagram takipçi kasma, takipçi sayısının yetmediği zamanlarda, etkileşime ihtiyacı olan kişilerin baş vurduğu bir yöntemdir.  Bu yöntem, istenilen takipçi sayısına ulaşabilmek için profil sahiplerinin, takipçilerini satın alması ya da farklı etkinliklere dahil olarak takipçi sayılarını arttırma yoludur. Bir çok kişinin tercih ettiği bu instagram takipçi kasma yöntemi uygulama profilinde takipçi sayısını arttırırken profil kalitesini düşürmekte ve etkileşimi azaltmaktadır.

Kullanıcılar istedikleri etkileşime sahip olabilmeleri için kendi kitlelerini oluşturmalıdır. Bahsedilen bu etkileşim sahipli kitleyi; paylaşılan gönderilerinden, profil bilgilerinden, hazırladığı içeriklerden ve doğru kitleye doğru içerikler üretilmelerinden elde edebilecekleri bir gerçektir.  Bu takipçilerin bir çoğu genellikle bot olup, yani sahte hesap, etkileşimde bulunmadıkları süre zarflarında hesap hareketlerindeki etkileşime pek bir katkıları yoktur.

Peki Instagram Takipçi Kasmanın iyi Özellikleri Yok Mudur?

Elbette instagram takipçi kasmanın iyi özellikleri de vardır. Satın alınan bot hesaplar takipçi sayınızı fazla göstermekte ve takipçi sayısı sizden az olan birinden daha güvenilir olarak göstermektedir. Yukarıda bahsetmeyi unuttuğum bu güvenilirlik ile takipçi sayısı arasındaki bağdan minik bir şekilde burada bahsedeyim. Eğer geniş kitleye sahip sosyal medya platformu olan İnstagram üzerinden bir mağazanız var ise kullanıcıların ilk bakacakları şey takipçi sayınız olacaktır. Sayfanızı ne kadar çok insan takip ediyor ve etkileşimde bulunuyor ise sayfanız bir o kadar profesyonel ve güvenilir nitelendirilecek ve takipçilerinin ilgisini çekecektir. Aynı zamanda, tabiki tüm instagram takipçi kasma sürecinde satın alınan ya da ücretsiz sahip olunan takipçiler sahte, bot hesaplar değildir. İsteğe göre gerçek hesaplı kullanıcılar da satın alabilir ve sayfanızın etkileşimini koruyabilirsiniz.

Profil hesabınız ne kadar düzenli ve profesyonel bir görünüme sahip olursa o kadar çok takipçi elde edebilme ihtimalinden bahsettik. Peki takipçi sayısı neden bu kadar önemli? Sosyal medya platfromları son zamanlarda boş vakti değerlendirmek ve eğlenmenin dışında bir gelir elde etme aracına dönüşmüştür. Bir çok farklı alan ve yetkinlikle sosyal medya üzerinden gelir elde etme imkanı bulabilirsiniz.  Aksesuar yapmayı seven kişiler, giysi üzerine çalışmalar yapanlar, el sanatları becerisi olanlar ve daha bir çok yetkinlikte ve yetenekte olan kişiler, instagram üzerinden küçük işletmelerini  farklı coğrafyalarda yaşayan bir çok insana sunarak; profillerini, online bir mağaza sistemi şekli kullanımına dönüştürebilmekedir.  Hem sosyalleşip tanıtımının yapılması hem gelir elde edebilmenin yollarından biri olması nedeniyle en çok ilgi duyulan platformlar arasında instagram uygulaması da yer almaktadır.

 

Yukarıda bahsedilen tüm bu olanaklara sahip olmanın en gerekli koşulu etkileşim sahibi bir profil oluşturmaktadır. Kendi sosyal çevreleri yetmeyen, daha fazla kişiye hitap edip ürettikleri ürünü ya da içeriği paylaşmak isteyen kişilerin, etkileşimlerini arttırmak için en kısa ve kolayca takipçi kazanabilme yolu instagram takipçi kasma yoludur.  Bu şekilde takipçi elde etme ile ilgili farklı fikirler mevcuttur. Kimi kullanıcılara göre en kısa yoldan etkileşim arttıracak ve takipçi arttıracak yöntem olarak görülürken, kimilerine göre ise emek harcamadan hazıra konma ve sürekliliği olmayan bir etkileşim şeklindedir. Sürekli olarak görülmemesinin nedeni ise sayfaların, kendi kitlelerini oluştururken zevk ve hitap edilen kitlenin sayfa oluşumunun başından itibaren sayfaya destek olanların olduğu ve o profillerin kalıcı olacağı fikridir.