İnstagram Video Niye Paylaşmıyor?

İnstagramda video yüklemesini yaparken bazen hata ile karşı karşıya kalma durumu söz konusu olur. Özellikle videonun yüklenmemesini gören kullanıcılar instagram  video niye paylaşmıyor diye merak eder. Eğer böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız ilk öncellikle internetin kontrol edilmesi gerekir. Çünkü internet kopmaları, bağlantı zayıflığı gibi durumlar söz konusu olduğu anlarda ise instagram uygulamasına video atma konusunda ne yazık ki birtakım sıkıntılar yaşama durumu olacaktır. Ayrıca video formatı ile ilgili olarak da kullanıcının video paylaşım yaparken dikkatli olması gerekeceğini söylememiz gerekir.

 

Bunları yaptıktan sonra hala daha instagram hesabına video atma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız o zaman uygulamanın güncelliği ile ilgili olarak bazı sorunlar söz konusu diyebiliriz. Bu sebepten dolayıdır ki instagram kullanıcısının uygulamayı silerek yeniden yüklemesi gerekebilir. Bu yolu izlediğiniz zaman ise büyük ihtimalle yaşamış olduğunuz instagrama video atılmaması gibi bazı problemler kolay şekilde ortadan kaldırılmaya başlanmış olacaktır.

 

İnstagram Neden Videoyu Kaldırır?

 

İnstagram hesabına atılan videoların atıldıktan sonra instagram tarafından kaldırıldığını fark edebiliriz. Böyle bir tablo ile karşı karşıya kaldığımız zaaman ise instagram neden videoyu kaldırır tarzındaki soruları sormaya başlarız. İnstagram her atılan videoya onay vermediği gibi içerik ile ilgili kural ihlali durumların söz konusu olduğunu saptaması halinde kaldırma işlemlerine başvurabiliyor. Doğal olarak sizler her ne kadar instagram hesabınıza video atmış olsanız bile videonız ne yazık ki gönderi ya da hikaye olarak kalmadan kaldırılmış oluyor.

 

İnstagram neden video kaldırır diye merak ediyorsanız bunun altında yatan en önemli sebeplerden biri ise telif kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer paylaşım yapmış olduğunuz video telifli ise o zaman instagram cephesi tarafından yüklemiş olduğunuz video hesabınızdan kaldırılacaktır. nstagram video neden yüklenmiyor diyorsanız bunun altında yatan sebeplerden biri ise videonuzun formatının uygun olmamasından kaynaklıdır.

 

İnstagram Video Neden Yüklenmez?

 

Video yükleme sorunları ne yazık ki son dönemde instagram kullanıcıların sıklıkla başına gelen durumlardan biri olarak karşımıza çıkar.  Uygun formata getirip tekrar denediğiniz zaman instagram video niye paylaşmıyor sıkıntısı çekmezsiniz.