İnstagram Video Paylaşma Nasıl Olur?

 

İnstagram uygulamasında resim kadar video paylaşma ihtiyaçları da olabiliyor. Doğal olarak uygulamaya video atacak olanlar nasıl bir yol izlemesi gerektiğini sorguluyor. İnstagram video paylaşma nasıl olur, hangi yolların izlenmesi gerekir kullanıcılar tarafından son dönemde en sık sorgulanan konuların başında yer alır. Telefonunuzda yer alan videoları istediğiniz zaman ise ister hikaye ister gönderi olarak hesabınıza atabilmeniz oldukça kolaydır. Yapmanız gereken ise burada ilk olarak instagram uygulamasını açarak hesabınıza giriş yapmaya başlamanız olacaktır.

 

İnstagram Video Yükleme

 

Telefon kütüphanesi aracılığı ile istediğiniz zaman ise instagram hesabına sorunsuz bir şekilde en beğenmiş olduğunuz videoları ekleme şansına sahip olmaya başlayacaksınız. Bunun  için ilk olarak ise hangi videoyu atmak istiyorsanız karar vermeye başlamalısınız. Daha sonrasında ise simgesine dokunarak cihazınızın kütüphanesinde yer alan videoyu eklemeniz gerekiyor. Ayrıca video çekme işlemi yapmak istiyorsanız hemen instagram çekim yapacağınız kısma basılı şekilde tutmanız gerekir. Bu sayede istediğiniz zaman çekim yapıp hikaye olarak video paylaşımın gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

 

Burada kullanıcıların iki farklı izleyeceği adımlar var. Birinci adı cep telefon içerisinde yer alan video içeriklerini eklemek olurken bir diğeri ise kamera bölümüne tıklayarak video çekimi yapmaya başlamanız olacak. Her ikisi de sorunsuz bir şekilde instagram video yükleme yapmanızı sağlayacaktır.

 

İnstagram Video Paylaşma İşlemi

 

İnstagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra paylaşmak istediğiniz video olursa video oynatıcının hemen alt kısmında yer alan  video paylaş sekmesine tıklamanız yeterli  olacaktır. Bunu yaptığınız zaman ise instagram video paylaşma işlemi sorunsuz şekilde gerçekleştirilir ve hesabınıza da istediğiniz videonun atılmasını sağlayabiirsiniz. Bazen instagram hesabına video paylaşımı yaparken internet çok güçlü olmadığından dolayı video içeriğin yüklemesi durabiliyor. Doğal olarak böyle bir durumla karşı karşıya kalan kullanıcılarda yanlış bir yol mu izlediklerini düşünmeye başlıyor. Fakat izleyeceğiniz böyle bir adımda sıkıntı yaşamayacak ve çok kolay şekilde artık instagram video yüklemelerinizi yapma şansına sahip olacaksınız.

 

 İnstagram video paylaşma nasıl olur öğrendikten sonra cihazın kütüphanesinden ya da instagram keşfette karşınıza çıkan içerikleri paylaşabileceksiniz.