İnstagramda Bir Gönderi Nasıl Paylaşılır?

İnstagram uygulamasını gündelik yaşamda aktif şekilde kullanmaktayız. Gönderi, hikaye paylaşımlarını çok sık şekilde yapma ihtiyacı duyabiliyoruz. İnstagram mecrasına henüz yeni adım atan kişiler ise instagramda bir gönderi nasıl paylaşılır merakı içerisinde yer alır. Fakat hesabınızda gönderi paylaşımı yapmanızın çok basit bir işlem olduğunu ne kadar gönderi yapmak isterseniz de gönül rahatlığıyla yapabileceğinizi söylemek isteriz.

 

 

İnstagramda bir gönderi paylaşımı yapacak olanlar ilk olarak fotoğraf ya da video gönderi kısmına gelmelidir. Paylaşım yapmak istediğiniz gönderi ister video isterseniz de fotoğraf olabilir. Gönderi kısmına geldiğinizde ise hikaye gönderi veya  video ekle seçeneğinin yer almış olduğunu görebilirsiniz. Bu kısma tıklayarak çok kolay bir şekilde gönderi olarak instagram hesabınızda paylaşım yapmaya başlamanız mümkün olacak.

 

İnstagramda Kolay Resim Nasıl Paylaşılır?

 

İnstagramda bundan sonra dilediğiniz zaman çok kolay bir şekilde gönderi paylaşımları yapablmeniz mümkün. Özelikle uygulama da en sık şekilde yapılan paylaşımlar arasında ise resim olduğunu söylememiz gerekir. İnstagramda kolay resim paylaşma yapmak isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini de mutlaka bilmesi gerekir. Bunu bildiğiniz zaman aktif şekilde kullanmak istemiş olduğunuz instagram hesabınızda sorun yaşamazsınız. İnstagram resim ekleme yapmak içinde hemen ana sayfa kısmında yer alan resim ekleme yapacağınız gönderi kısmına tıklayın. Ardından cihazınız da yer alan resmi işaretleyerek hesabınıza gönderi olarak ekleme yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İnstagram hesabınızda eğer ki bir başkasının resmini paylaşmak istiyorsanız o zaman paylaşım yapılmış olan gönderi kısmına gelerek indirme ya da hikayeye ekle bölümünden paylaşım yapabilirsiniz.

 

İnstagram Bir Başkasının Videosunu Paylaşma

 

Uygulamada resim haricinde başka kullanıcılar tarafından paylaşılan videolar olabilir. Bu videoları kendi kanalınızda paylaşmak istersenizde gerçekleştirmeniz sadece bir iki dakikanızı alacak olduğunu söylememiz gerekir. Burada instagram kullanıcılarının izlemesi gerekecek adımlardan biri ise hemen video ekle bölümünden kendi hesabınıza ekleme yapmanız olabilir. Son zamanda pek çok kullanıcı tarafından paylaşım yapılan reels videolarını da gönderi olarak kendi hesabınızda ekleyebilmeniz mümkündür. Kullanıcılar instagramda bir gönderi nasıl paylaşılır öğrendikten sonra istedikleri zaman deneyebilir.