Tiktok izlenmeye kaç para veriyor?

Türkiye'de ve Dünya'da en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Tiktok yaptığı hamlaler ile kullanıcı sayısını gün ve gün arttırmaya devam ediyor. Peki Tiktok izlenmeye Kaç Para Veriyor?

Tiktok içerdiği birçok ana akım videoları, dublajlar düetler ve komik videolar ile birçok kullanıcının en çok kullandığı sosyal medya platformu olmakta, bir çok kullanıcı ise Tiktok'un bu potansiyelini kendisi için bir gelir kapısı olarak görmekte, Nasıl olur diyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.

Tiktok İzlenmeye Kaç Para Veriyor?

Tiktok bilinenin aksine video izlenmesi üzerinden bir gelir sağlamıyor, ancak yüksek takipçi sayısına sahip kullanıcılar alacakları reklam ve işbirliği anlaşmaları ile gelir kazanabildiği gibi açtıkları canlı yayınlar ile de gelir kazanabiliyor. Eğer ki bir reklam anlaşması yapmak istiyor iseniz Tiktok'ta yüksek takipçi sayısına erişmiş olmanız gerekmektedir. Zira firmalar etkileşimi düşük hesaplar ile çalışmak istemez.

Tiktok'ta bahsettiğimiz gibi para kazanmanın bir diğer yolu ise Canlı Yayın Açmaktır. Tiktok son güncellemeler ile kullanıcılarına video içeriklerinin yanı sıra canlı yayınlarda yapma şansı sunmaktadır.

Aslında birçok kullanıcı Tiktok'ta parayı bu şekilde kazanmaktadır. Bu canlı yayında izleyicilerin yapacağı anlık bağışlar Tiktok kullanıcılarının bu işten para kazanmasını sağlıyor.

Tiktok'ta Canlı Yayın Yapmak İçin Neler Gerekli?

Yazının burasında bir telefon ve bir internet demeyi çok istesekte Tiktok kullanım koşulları gereği kullanıcıların canlı yayın açabilmesi için belirli şartlar sunmaktadır. 

Bu Şartlar

  • Tiktok’ta para kazanmak için 1000 adet takipçi sayısına ulaşmış olmanız gereklidir.1000 takipçiye ulaşmayı başardıktan sonra ise, Tiktok’ta + simgesine dokunarak canlı yayın açabilirsiniz.
  • Tiktok canlı yayınınıza katılan kişilere, hediye gönderme seçeneği çıkacaktır.
  • Her hediyenin farklı bir değer vardır ve bazı hediyelerde size 1 TL gelirken, bazı hediyelerde 600 TL de gelebilir.
  • Gelen tutarın bir kısmı Tiktok tarafından komisyon olarak alınır. Tiktok kullanıcıları, kazandıkları bakiyeyi para çekebilirler ve banka hesaplarına aktarabilirler.

Tiktok’ta 1000 izlenme kaç tl?

Tiktok'tacanlı yayınlar ortalama olarak bir milyon izlenme sayısında bin dolara yakın bir tutar kazanıyor. basit bir matematikle Tiktok'ta her 1000 izlenme için 7 TL kazanabilirsiniz.

Tiktok’ta Nasıl Para Çekilir?

Tiktok arayüzü sayesinde para çekimi en kolay olan uygulamaların başındadır. Ancak Tiktok’ta her uygulama gibi kendi payını komisyon olarak almaktadır. Bu komisyon oranı için %20’dir. Örnek vermek gerekir ise 1000$’lık bir çekim yapacaksanız bunun %20’si komisyon olarak tiktoktan alınır yani 200$, sizin hesabınıza ise 800$ bakiye yatırılır.

Tiktok’ta para çekmek için para çek butonunun aktif olması gerekmektedir, bu butonun aktif olması için ise hesabınızda en az 1$’lık bakiye olması gerekmektedir.

1000 Takipçi Sayısına Nasıl Erişirim?

Tiktok'ta takipçi arttırmanın en kısa yolu yüksek etkileşim sağlamaktır, Tiktok algoritması gereği yüksek etkileşim alan gönderileri daha beğenilen gönderi olarak algılayıp daha fazla kullanıcının akışına düşürür, böylelikle kullanıcılar sizlerin videolarına erişir ve keyif alırsa takip ederler.

Yüksek etkileşim almak için yapmanız gerekenler ise;

  • Ana akım videolarını takip etmek
  • Düzenli ve istkrarlı içerik üretmek
  • Doğru Hastag kullanımı

Gibi işlemlerdir. Ancak bu işlemlerin tamamını doğru yapsanız bile bazen rekabet üstün gelir ve takipçi sayısını arttıramayabilirsiniz.

Birçok kullanıcı ise takipçi sayısını hızlıca arttırmak için Tiktok Takipçi Satın Al servislerinden yararlanmaktadır. Bu servisler ile Tiktok algoritmasına takılmadan 1000 Takipçi hesabınıza tanımlanır ve direk canlı yayın açarak gelir kazanmayı deneyebilirsiniz. Bazı kullanıcılar ise takipçi satın aldıktan sonra canlı yayınlarındaki izleyici sayısını yüksek gösterip direk öne çıkan canlı yayın olmak ister bu durumda ise Tiktok Canlı Yayın İzlenme Satın Al hizmetlerinden yararlanmak gerekir.

Bu hizmetlerin yanlış eller tarafından sağlanması hesabınız için oldukça tehlikelidir, şöyle ki bazı kötü niyetli kullanıcılar hesaplarınızı çalmak için bu tarz servis sağlayıcı siteler kurup sizden parola ve benzer bilgilerinizi isterler oysaki satın alım için böyle bir bilgi gereksizdir, sadece kullanıcı adının bilinmesi satın alma işlemi için yeterlidir.

Sitemizde ise tamamen şifresiz ve güvenli ödeme yöntemleri ile Tiktok Takipçi Satın Alma işlemini yapabilirsiniz.

Bunların dışında bazı bilgisiz kişiler ise hesabınıza dışarıdan yapılan bu müdahaleyi kontrolsüz şekilde yapar bu durumda Tiktok tarafından tespit edilmesi durumunda hesabınız kapatılabilir.

Satın alma işleminizi yapmadan önce firmayı araştırmanız hakkında şikayet var mı kontrol etmeniz bu sebeple çok önemlidir.