Tiktok Kapatma Nasıl Olur

Tiktok Kapatma Nasıl Olur?
Tiktok çok severek ve sık kullanılan uygulamalar arasındadır ve özellikle de gençlerin telefonlarında en çok paylaşım yaptıkları uygulamalar arasındadır. Tiktok sevilip uzun zamandır kullanıldığı gibi bazı zamanlarda da uygulamayı çeşitli nedenlerden silmek, uygulamadan hesabı silmek isteyebiliyoruz. İşte Tiktok nasıl silinir tüm ayrıntıları ile yazımızda..
 

Tiktok son zamanların en çok kullanılan ve indirilen aynı zamanda da paylaşım yapılan hesapları arasında en üst sıralarda yer almaktadır. Özellikle de gençler tarafından sevilen, bolca video paylaşımının yapıldığı Tiktok uygulaması belli bir süre sonra eskisi kadar da zevk vermeyebiliyor ya da kişiler artık çeşitli nedenlerden dolayı Tiktok hesaplarını kapatmak isteyebiliyor. 
İşte bu yazımızda Tiktok kapatmanın nasıl olacağını derledik…
Tiktok kapatma işlemleri için çeşitli adımların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu adımları izleyerek çok kolay bir şekilde Tiktok hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz. Tiktok kapatma adımları ise şunlardır;
⦁    Tiktok hesabınıza giriş yapın ve profil simgesine dokunun (sağ alt)
⦁    Karşınıza gelen ‘…’ işaretine tıklayın
⦁    Buradan sonra hesabımı yönet seçeneğine tıklayın
⦁    ‘Hesabımı sil’ seçeneğine tıkladıktan sonra Tiktok hesap şifrenizi girin ve devam edin
⦁     Daha sonra son kez ‘Hesabımı sil’ seçeneğine tıklayın ve tamamen hesabınızı silin.
Yukardaki adımları yaptıktan sonra hesabınız önce 30 gün boyunca kapatılır. Geri dönmek istemeniz halinde Tiktok size 30 gün süre tanır ve Tiktok hesabınızı kapattıktan sonra 30 gün içinde dönerseniz hesabınız tekrar aktif hale gelecektir. Ancak 30 gün sonunda hesabınız tamamen kapatılır ve silinir, geri dönmek istediğinizde de yeni bir hesap açmak zorunda kalırsınız.
Ayrıca Tiktok hesabınızı kapattıktan sonra diğer kullanıcılar sizi bulamaz ve videolarınızı izleyemez. Ancak 30 gün boyunca geri dönmeniz halinde yayınladığınız videoları bulabilir, paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Tiktok’ta henüz hesap dondurma işleminin de bulunmadığını belirtmekte yarar vardır.