Tiktok Kurucusu Kimdir

Tiktok Kurucusu Kimdir?

Tiktok milyarlarca kullanıcıya sahip inanılmaz derecede büyük bir uygulama olarak son zamanlarda önemli sıralara yükselmiş durumdadır. Bu durumda hepimiz bu uygulamanın nereden geldiğini, kullanışının nasıl olduğunu, Tiktok kurucusunun kim olduğunu da merak ediyor. İşte tüm bu merak edilen soruların cevabı yazımızda…
Öncelikle Tiktok Çin’den çıkıp gelen ve dünya üzerinde yer alan neredeyse tüm ülkelerde kullanılan oldukça popüler bir uygulama. Çin’de Douyin olarak da adlandırılan, Musical.ly üzerinde yaratılan Tiktok öncelikle diğer uygulamalardan da farklı olarak göze çarpıyor ve özelliklerin kullanımı için çeşitli şartların sağlanmasını da istiyor. Peki bu şartlar neler?


 
Tiktok öncelikle 15 saniyelik videoların çekilerek paylaşıldığı, arkasına müzik, kurgu, çeşitli oyun veya rollere girilerek özgün videoların yaratıldığı bir uygulama olarak göze çarpıyor. Çin’de de oldukça popüler olan uygulamanın diğer ülkelerde yer alan kullanıcılarının bazı şartları sağlamasını da istiyor.
Örneğin Tiktok kullanıcılarından canlı yayın özelliğini kullanmaları için en az 1000 takipçi şartını yerine getirmelerini bekliyor. Aynı zamanda da 18 yaş sınırı da koyarak başka özelliklerinden yararlanmaları için kullanıcılara bunun gibi şartları yerine getirmelerini bekliyor. 
Tiktok’ta bu özellikleri kullanmak için takipçi sayınızın kendiliğinden artmasını beklemek de çok vakit alan bir durum haline de gelebilmektedir. Bunun için takipciblog.com sizlere en uygun fiyattan, dilediğiniz katar Tiktok takipçi satın alabileceğiniz paketleri sunuyor. Bu sayede de binlerce gerçek hesap sizleri takip ediyor ve dilediğiniz kadar takipçiye ulaşarak uygulamanın özelliklerinden doyasıya yararlanabiliyorsunuz. 
Siz de Tiktok’u daha verimli kullanmak ve bir fenomen haline gelmek için takipciblog.com adresimizi ziyaret edin sizler için uygun fiyatlı paketlerimizden ve indirimlerden hemen yararlanın!

 

  • Tiktok Kurucucu Kimdir?
  • Tiktok Ne Zaman Kapatılıcak?
  • Tiktok Kapatılıcak mı ?
  • Tiktok Ne Zaman Kuruldu?