Türkiye Tiktok Fenomenleri

Türkiye Tiktok Fenomenleri 
Tiktok her ülkede binlerce kullanıcının birbirini takip ettiği, binlerce videonun paylaşıldığı büyük bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Tiktok uygulamasında takipçilerin fazlalaşması ile çekilen videoların beğenilmesi ile bazı hesaplar milyonlarca takipçi de elde edebiliyor. Bu hesapların birçoğu beğeni almaya, daha fazla izlenerek videolarda izlenme sayısını milyonlara katlamaya da devam ediyor. 
Tam da bu noktada tiktok fenomenleri meydana geliyor ve hepimizin severek izlediği orijinal içeriklere sahip, milyonlarca takipçisi olan hesaplar oluşuyor. Her ülkede olan tiktok fenomenleri gibi Türkiye tiktok fenomenleri de ülkemizde oldukça sevilerek takip edilmektedir. 
Biz de sizler içi tiktok fenomenlerini derledik..

⦁    cznburak - 25 Milyon takipçi  
cznburak çektiği devasa yemek videoları ile hem gözümüze hem midemize şenlik veriyor. Aynı zamanda dünya tiktok fenomenleri listesinde de yer alan czn burak sevilerek takip ediliyor.

⦁    nursema - 14.9 Milyon takipçi.
 
Nursema ise çizimleri ve mükemmel güzel yeteneği ile gönüllere çoktan taht kurmuş durumda..


⦁    nourmar5 - 9 Milyon takipçi.
 
Nourmar5 genç kızlar tarafından oldukça beğenilen bu yakışıklı fenomenimiz dans ve müzik videolarının çeşitliliği ile fenomen olma şansı yakalamış ve gelişmiş bir tiktok hesabına sahiptir.


⦁    ZINK tv - 8.5 Milyon takipçi.
 
ZZINK tv bir aile hesabı olarak karşımıza çıkıyor ve bizi aile olarak bambaşka binlerce farklı videonun içine çekiyor. Bu yetenekli ve sempatik ailemiz güncel tiktok videoları çektikleri gibi kendileri de orijinal içeriğe sahip binlerce video çekmektedir.

⦁    Ceren Yaldız - 7.7 Milyon takipçi.
 
Ceren Yaldız isimli bu güzel ve makyaj konusunda oldukça yetenekli tiktok fenomenimiz ise birbirinden güzel, farklı ve hoş makyajlar yaparak tiktok üzerinden farklı bir içeriğe sahip sevilen bir hesap haline gelmiştir.

⦁    ezgizem - 6.3 Milyon takipçi.

 
Ezgizem farklı dans videoları, tiktok akım videoları gibi çeşitlendirdiği hesabıyla sevilerek takip edilmektedir.

 


⦁    Orhan Çayan - 6.1 Milyon takipçi.
 
Orhan ise kurgu hikayelerden oluşan kısa kısa çektiği orijinal videoları ile gönülleri kazanmış durumda..

⦁    Bayram Gültekin - 5 Milyon takipçi
 
Bayram bey ise çocukları ile dans ve çeşitli kurgu videolar ile oldukça sevilmiş durumda..

Türkiye Tiktok Fenomanleri listesine eklenecek daha onlarca isim de vardır. Oldukça sevilen bu uygulama için sizler de bu fenomenler gibi olarak ünlü bir hale gelmek istiyor ve vakitten tasarruf sağlamak istiyorsanız takipciblog.com sizler için oldukça güzel paketler sunuyor..